Home | Assortiment

Assortiment

Bij H.V.D. bestratingen & sierbestratingen heeft u een rijke keuze aan sierbestrating, gebakken bestrating, natuursteen, tegels, klinkers en diverse andere bestratingsmaterialen. Om u een duidelijk beeld te geven van ons assortiment hebben wij voor u een showtuin aangelegd. Wij leveren complete projecten of losse bestrating en er is voldoende keuze in stenen voor decoratieve doeleinden, zoals grind, split, beelden en waterspektakels. Wij leveren ook tuinverlichting, blokhutten en vijverartikelen.

Het bedrijf is werkzaam in de zakelijke en particuliere markt. Deze website geeft u een beeld van ons bedrijf, de producten en onze werkwijze. Onze specialiteit is de aanleg van bestratingen, zowel in sierbestratingen als in functioneel straatwerk. Wij kunnen kunnen u een deskundig advies geven over bestrating en de diverse toepassingen van de materialen en kwaliteiten. 

Wij laten u graag profiteren van onze jarenlange ervaring in de business. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en omdat wij uitsluitend samenwerken met gewaardeerde leveranciers bent u bij ons ten allen tijde verzekerd van goede kwaliteit. Wij streven ernaar om alle bestratingen snel, vakkundig, duurzaam en vooral ook met een hoog afwerkingsniveau af te leveren. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel evenals een goede prijs/kwaliteitsverhouding.